Сребърен пръстен Паяжина

690,00 лв.

Оригинален сребърен пръстен, родиран в черно и златно, наподобяващ паяжина, украсен с естествени зелени ахати и проблясващи оранжеви сапфири.
- сребро проба 925
- естествени камъни
- ръчно монтирани камъни 

Камък
Размер на пръстен
Таблица с размери

Изключително интересен и ефектен родиран сребърен пръстен. Украсен е с няколко рзлични по големина зелени ахати и проблясващи по – малки оранжеви сапфири, разпръснати насред асиметрична черна паяжина и всеки от тях инкрустиран в златист обков от жълт родий.
Всички бижута в тази колекция са дизайнерска изработка с естествени камъни.Поради своята уникалност и луксозна изящност те са подходящи за всякакви специални поводи.

Размер 54.

Материал: Сребро 925

Тегло: 12,85 гр.

Размери: 35/33 мм.

Вид: Пръстени

Цената за доставка със Спиди за поръчки под 150 лв. е за сметка на клиента, както до адрес, така и до офис на Спиди. Доставка над 150 лв. със Спиди е за сметка на Ориентал Арт. Цената за доставка с Еконт е 8 лв. , както до офис на Еконт, така и до адрес и е за сметка на клиента, независимо от стойността на поръчката. Поръчаните изделия се доставят на посочения от клиента адрес с наложен платеж- пощенски паричен превод (плащане в момента на получаването) или по банков път.

ПОДОБНИ ПРОДУКТИ