Екипът ни ще е в отпуск от 27 август до 6 септември. Поръчки направени в този интервал ще бъдат изпълнявани след 7 септември.

Сребърен пръстен Пролетна гора

870,00 лв.

Голям сребърен пръстен, родиран в черно и златно с красив зелен пренит и малки разноцветни сапфири.
- сребро проба 925
- естествени камъни
- ръчно монтирани камъни 
 

Изчерпана наличност

Изящен сребърен пръстен с черен и златен родий. Изработката на това бижу е уникална. Около пренит, подбран с високо качество и чистота, в майсторски обков се преплитат златисто – черни клонки. Проблясващите сред тях жълти, зелени, оранжеви,розови и сини сапфири, създават впечатление за пролетни цветове.
Всички бижута в тази колекция са дизайнерска изработка с естествени камъни.Поради своята уникалност и луксозна изящност те са подходящи за всякакви специални поводи.

Размер 53

Материал: Сребро 925

Тегло: 19,76 гр.

Размери: 35/33 мм.

Вид: Пръстени

Когато доставката се извършва със Спиди за поръчки над 150 лв., доставката е за сметка на Ориентал Арт. Поръчки със Спиди под 150 лв. са за сметка на клиента.  Доставка с Еконт, независимо от стойността на поръчката е изцяло за сметка на клиента и цената за доставка за цялата страна е 8.00 лв. Поръчаните изделия се доставят на посочения от клиента адрес с наложен платеж- пощенски паричен превод (плащане в момента на получаването) или по банков път.

ПОДОБНИ ПРОДУКТИ