Екипът ни ще е в отпуск от 27 август до 6 септември. Поръчки направени в този интервал ще бъдат изпълнявани след 7 септември.

Сребърен пръстен Сапфирена роса

410,00 лв.

Атрактивен сребърен пръстен халка, родиран с черно и златно и инкрустиран с различни естествени камъни: гранати, аметисти, сини топази и сини сапфири.
- сребро проба 925
- естествени камъни
- ръчно монтирани камъни 
 

Камък
Размер на пръстен
Таблица с размери

Красив сребърен пръстен с покритие от черен родий, обсипан с естествени сини сапфири, сини топази, гранати, а в средата в обков от златен родий и във формата на цвете са инкрустирани красиви аметисти.
Всички бижута в тази колекция са дизайнерска изработка с естествени камъни. Поради своята уникалност и луксозна изящност те са подходящи за всякакви специални поводи.

Размери 53 и 55.

Материал: Сребро 925

Тегло: 8.62 гр.

Размери: 25/11 мм.

Вид: Пръстени

Когато доставката се извършва със Спиди за поръчки над 150 лв., доставката е за сметка на Ориентал Арт. Поръчки със Спиди под 150 лв. са за сметка на клиента.  Доставка с Еконт, независимо от стойността на поръчката е изцяло за сметка на клиента и цената за доставка за цялата страна е 8.00 лв. Поръчаните изделия се доставят на посочения от клиента адрес с наложен платеж- пощенски паричен превод (плащане в момента на получаването) или по банков път.