Сребърен пръстен Скарабей

240,00 лв.
204,00 лв.
Спестявате 36,00 лв.

Сребърен унисекс пръстен от авторска колекция Гиза с различни варианти за избор на естествени камъни: тюркоаз, корал, лапис лазули, оникс и малахит. Цената варира в зависимост от избрания камък.
- Сребро проба 925
- Полускъпоценни камъни
- Ръчно монтирани камъни

Камък
Размер на пръстен
Таблица с размери

Стилно орнаментиран унисекс пръстен с естествени камъни. Основен акцент е овален, напречно разположен полускъпоценен камък в бронзов обков, обкръжен от миниатюрни сребърни топчета. От двете страни по дължината на камъка са разположени скарабеи с разтворени криле, като за тяло им служи малък кръгъл естествен камък. От едната страна по ширина на пръстена е изобразено всевиждащото око на Хор, а от другата скарабей.

Пръстенът може да се поръча с показаните на снимките полускъпоценни камъни, само при условие, че от тях в момента има в наличност. В този случай срокът за изпълнение на поръчката е 10 работни дни. Тъй като камъните са естествени, възможни са различия в нюанса и цвета.

Материал: Сребро 925

Тегло: 10,00 гр

Размери: 20/18 мм

Вид: Пръстени

Цената за доставка със Спиди за поръчки под 150 лв. е за сметка на клиента, както до адрес, така и до офис на Спиди. Доставка над 150 лв. със Спиди е за сметка на Ориентал Арт. Цената за доставка с Еконт е 8 лв. , както до офис на Еконт, така и до адрес и е за сметка на клиента, независимо от стойността на поръчката. Поръчаните изделия се доставят на посочения от клиента адрес с наложен платеж- пощенски паричен превод (плащане в момента на получаването) или по банков път.