Сребърен пръстен Тайра

465,00 лв.

Сребърен пръстен - две халки в едно. Едната е изцяло сребърна, без камъни. Другата е позлатена и матирана, с пет малки камъка по избор- диаманти, сапфири, рубини изумруди или черни диаманти, монтирани на равни интервали.

- сребро проба 925
- естествени камъни
- ръчно монтирани камъни

Камък
Размер на пръстен
Таблица с размери

Сребърен пръстен от две изящни и тънки халки. Едната е изработена с кованата техника, покрита с 24 каратова позлата и пет скъпоценни камъка- диаманти, сапфири, рубини изумруди или черни диаманти, инкрустирани по нея.
Другата сребърна халка е изцяло от сребро, семпла, без камъни, но с интересна техника на изработка в стил примитив. Двете заедно символизират ин и ян, луната и слънцето.
Пръстенът може да се поръча в желаният от вас размер и с показаните на снимките скъпоценни камъни, само при условие, че от тях в момента има в наличност. В този случай срокът за изпълнение на поръчката е 10 работни дни.

Материал: Сребро 925, позлата 24 карата

Тегло: 5 гр.

Тегло на камък: Диаманти- SI1-GH 0,050 ct.; Черни диаманти 0,050 ct.; Рубини 0,085 ct.; Сапфири 0,085 ct; Изумруди 0,075 ct.

Вид: Пръстени

Цената за доставка със Спиди за поръчки под 100 лв. е 5 лв. за сметка на клиента, както до адрес, така и до офис на Спиди. Доставка над 100 лв. със Спиди е за сметка на Ориентал Арт. Цената за доставка с Еконт е 8 лв. до офис на Еконт и е за сметка на клиента, независимо от стойността на поръчката. Поръчаните изделия се доставят на посочения от клиента адрес с наложен платеж- пощенски паричен превод (плащане в момента на получаването) или по банков път.