Сребърен пръстен Шанти

242,00 лв.

Красив сребърен пръстен от авторска колекция Шанти с различни варианти за избор на естествени камъни: корал, малахит, розов кварц, аметист, опушен кварц, син халцедон в комбинация с малки фасетирани полускъпоценни камъни. Цената варира в зависимост от избрания камък.
- Сребро проба 925
- Полускъпоценни камъни
- Ръчно монтирани камъни

Камък
Размер на пръстен
Таблица с размери

Стилно орнаментиран сребърен пръстен в стил арт деко, сребро проба 925 с естествен камък, част от авторската колекция Шанти. Централният елемент на пръстена е с формата на стилизирана кокосова пъпка, напомняща шишарка. От трите й страни са изобразени риба, водно конче и жаба, подчертаващи връзката на кокосовите палми с водни пространства и характерната за тях фауна. Акцентът на пръстена е централно разположеният пирамидален камък в сребърен обков с детайли от палмови листа. Халката на пръстена се стеснява постепенно към основата и е декорирана с две морски раковини.

Пръстенът може да се поръча с показаните на снимките полускъпоценни камъни, само при условие, че от тях в момента има в наличност. В този случай срокът за изпълнение на поръчката е 10 работни дни. Тъй като камъните са естествени, възможни са различия в нюанса и цвета.

Материал: Сребро 925

Тегло: 9 гр.

Размери: 19 мм.

Вид: Пръстени

Доставките се извършват с Еконт, като цената за доставка за цялата страна е 5.00 лв. Поръчки над 150 лв. се доставят за сметка на Ориентал Арт. Поръчаните изделия се доставят на посочения от клиента адрес с наложен платеж- пощенски паричен превод (плащане в момента на получаването) или по банков път.