Сребърна гривна Амира

348,00 лв.
295,80 лв.
Спестявате 52,20 лв.

Сребърна гривна с кръгли елементи, с формата на полусфера. В средата на всеки оксидиран елемент е инкрустиран полускъпоценен камък по избор: гранат, иолит, опал, син топаз или перла, корал, тюркоаз.

- сребро проба 925
- полускъпоценни камъни
- ръчно монтирани камъни

Камък

Красива сребърна гривна с изчистен дизайн, която се състои от осем кръгли, полусферични оксидирани елементи. В средата на всеки от тях е инкрустиран малък полускъпоценен камък с вариант за избор - иолит, син топаз, опал, гранат, корал, тюркоаз или перли. Гривната може да се изработи и в съчетание от различни камъни.

Гривната може да се поръча с показаните на снимките полускъпоценни камъни, само при условие, че от тях в момента има в наличност. В този случай срокът за изпълнение на поръчката е 10 работни дни. Тъй като камъните са естествени, възможни са различия в нюанса и цвета.    
 

Материал: Сребро 925

Тегло: 19 гр.

Размери: Дължина 19 см. ширина 15 мм.

Вид: Гривни

Цената за доставка със Спиди за поръчки под 100 лв. е 5 лв. за сметка на клиента, както до адрес, така и до офис на Спиди. Доставка над 100 лв. със Спиди е за сметка на Ориентал Арт. Цената за доставка с Еконт е 8 лв. до офис на Еконт и е за сметка на клиента, независимо от стойността на поръчката. Поръчаните изделия се доставят на посочения от клиента адрес с наложен платеж- пощенски паричен превод (плащане в момента на получаването) или по банков път.

ПОДОБНИ ПРОДУКТИ