Сребърна гривна Декада

642,00 лв.

Ефектна сребърна гривна от реплики на монети от авторска колекция Гърция с различни варианти за избор на малки фасетирани полускъпоценни камъни: аметист, син топаз, гранат, опушен кварц, тюркоаз или комбинация между тях. Цената варира в зависимост от избрания камък.

- Сребро проба 925
- Полускъпоценни камъни
- Ръчно монтирани камъни
 

Камък

Детайлно украсена сребърна гривна от реплики на монети, оксидирано сребро проба 925, част от колекцията Елада. Гривната е двустранна, с инкрустирани полускъпоценни камъни и изящна закопчалка. Състои се от редуващи се големи и малки елементи-монети с подвижни връзки и деликатна сребърна украса. Големите монети, изобразяващи лика на Атина Палада от едната и сова от другата страна са от град Атина, датиращи от 2-1 век пр.н.е.Малките са с лика на Атина Палада върху едната и богинята Нике върху другата страна, реплики от времето на Александър Македонски, 336-323 г. пр.н.е. Всички малки монети са декорирани двустранно с по два естествени камъка в красив сребърен обков. От едната страна сребърния обков на гривната е по-изчистен, а от другата по-богато орнаментиран, което я прави подходяща за различни случаи и настроения.
Всяко изделие от Авторските колекции може да се поръча с показаните на снимките полускъпоценни камъни само при условие, че от тях в момента има в наличност. В този случай срокът за изпълнение на поръчката е 10 работни дни. Тъй като камъните са естествени, възможни са различия в нюанса и цвета.
 

Материал: Сребро 925

Тегло: 34 гр.

Размери: Дължина от 18 до 20 см. ширина 21 мм.

Вид: Гривни

Цената за доставка със Спиди за поръчки под 150 лв. е за сметка на клиента, както до адрес, така и до офис на Спиди. Доставка над 150 лв. със Спиди е за сметка на Ориентал Арт. Цената за доставка с Еконт е 8 лв. , както до офис на Еконт, така и до адрес и е за сметка на клиента, независимо от стойността на поръчката. Поръчаните изделия се доставят на посочения от клиента адрес с наложен платеж- пощенски паричен превод (плащане в момента на получаването) или по банков път.