Сребърна гривна Евридика

464,00 лв.
394,40 лв.
Спестявате 69,60 лв.

Красива сребърна гривна от авторска колекция Евридика с различни варианти за избор на естествени камъни: тюркоаз, малахит, лунен камък, опушен кварц, аметист, син халцедон и малки фасетирани полускъпоценни камъни за акцент. Цената варира в зависимост от избрания камък.
- Сребро проба 925
- Полускъпоценни камъни
- Ръчно монтирани камъни

Камък

Изящна сребърна гривна с естествени камъни от авторската колекция Евридика. Сребро проба 925. Гривната се състои от четири орнаментирани сребърни части, свързани с три кръгли полускъпоценни камъка в сребърни полусфери. Всички връзки между отделните елементи са подвижни, за да може гривната да приляга по-плътно върху китката на ръката. Специалното авторско решение тук е по-тежката сферична закопчалка с магнит, която не позволява на гривната да се завърта. Основните орнаменти на гривната са заимствани от декоративни детайли в Свещарската гробница. Всеки сребърен елемент е изящно завършен с малък полускъпоценен камък в двата края. Детайлните орнаменти са с богато преплитащи се вълнообразни форми. Ажурните полусфери, в които са монтирани камъните наподобяват тракийски чаши.

Гривната може да се поръча с показаните на снимките полускъпоценни камъни, само при условие, че от тях в момента има в наличност. В този случай срокът за изпълнение на поръчката е 10 работни дни. Тъй като камъните са естествени, възможни са различия в нюанса и цвета.

Материал: Сребро 925

Тегло: 23,00 гр.

Размери: Дължина 17,5 см ширина 10 мм.

Вид: Гривни

Цената за доставка със Спиди за поръчки под 150 лв. е за сметка на клиента, както до адрес, така и до офис на Спиди. Доставка над 150 лв. със Спиди е за сметка на Ориентал Арт. Цената за доставка с Еконт е 8 лв. , както до офис на Еконт, така и до адрес и е за сметка на клиента, независимо от стойността на поръчката. Поръчаните изделия се доставят на посочения от клиента адрес с наложен платеж- пощенски паричен превод (плащане в момента на получаването) или по банков път.