Екипът ни ще е в отпуск от 27 август до 6 септември. Поръчки направени в този интервал ще бъдат изпълнявани след 7 септември.

Сребърна гривна Япония

413,00 лв.

Нежна сребърна гривна от авторска колекция Япония с различни варианти за избор на естествени камъни: аметист, розов кварц, лабрадорит, син халцедон, гранат, корал, опушен кварц, бял кварц, тюркоаз и златист рутилов кварц. Цената варира в зависимост от избрания камък.
- Сребро проба 925
- Полускъпоценни камъни
- Ръчно монтирани камъни

Камък

Оригинална сребърна гривна с полускъпоценни камъни от авторската колекция Япония. Сребро проба 925. Гривната се състои от редуващи се кръгли естествени камъни в семпъл сребърен обков и сребърни елементи с формата на преплетени стъбла. Връзките между тях са подвижни, благодарение на което гривната приляга идеално върху китката. Изчистеният дзен дизайн придава на гривната изключителна елегантност и стил. 

Всяко изделие от Авторските колекции може да се поръча с показаните на снимките полускъпоценни камъни само при условие, че от тях в момента има в наличност. В този случай срокът за изпълнение на поръчката е 10 работни дни. Тъй като камъните са естествени, възможни са различия в нюанса и цвета.

Материал: Сребро 925

Тегло:

Размери: Дължина 19 см. ширина 16 мм.

Вид: Гривни

Когато доставката се извършва със Спиди за поръчки над 150 лв., доставката е за сметка на Ориентал Арт. Поръчки със Спиди под 150 лв. са за сметка на клиента.  Доставка с Еконт, независимо от стойността на поръчката е изцяло за сметка на клиента и цената за доставка за цялата страна е 8.00 лв. Поръчаните изделия се доставят на посочения от клиента адрес с наложен платеж- пощенски паричен превод (плащане в момента на получаването) или по банков път.