Сребърна гривна Джой

917,00 лв.

Ефектна сребърна гривна от авторска колекция Джой с различни варианти за избор на естествени камъни: тюркоаз, лунен камък, опушен кварц, аметист, розов кварц, златист рутилов кварц и комбинация от малки фасетирани проблясващи полускъпоценни камъни. Цената варира в зависимост от избрания камък.
- Сребро проба 925
- Полускъпоценни камъни
- Ръчно монтирани камъни

Камък

Великолепна сребърна гривна с полускъпоценни камъни, в стил арт деко, сребро проба 925, част от колекцията Джой. Гривната се състои от четири ажурни сребърни елемента и четири естествени камъка с форма на сърце в богато украсен сребърен обков с флорален дизайн. Сребърните елементи са двустранни, с изобразени цветя върху горната и ажурни сърца върху долната част. Изящните полускъпоценни камъни наподобяват сърца в кошничка, изплетена от цветя. Връзките между елементите са подвижни и улесняват плътното прилягане на гривната върху китката на ръката. Закопчаването е с интересно тематично решение и представлява сърце прободено със стрелата на любовта.

Всяко изделие от Авторските колекции може да се поръча с показаните на снимките полускъпоценни камъни само при условие, че от тях в момента има в наличност. В този случай срокът за изпълнение на поръчката е 10 работни дни. Тъй като камъните са естествени, възможни са различия в нюанса и цвета.

Материал: Сребро 925

Тегло: 28гр.

Размери: Дължина от 17 до 19см. шир15 мм.

Вид: Гривни

Цената за доставка със Спиди за поръчки под 150 лв. е за сметка на клиента, както до адрес, така и до офис на Спиди. Доставка над 150 лв. със Спиди е за сметка на Ориентал Арт. Цената за доставка с Еконт е 8 лв. , както до офис на Еконт, така и до адрес и е за сметка на клиента, независимо от стойността на поръчката. Поръчаните изделия се доставят на посочения от клиента адрес с наложен платеж- пощенски паричен превод (плащане в момента на получаването) или по банков път.