Сребърна гривна Нил

484,00 лв.

Сребърна изящна гривна от авторска колекция Нил с различни варианти за избор на естествени камъни: тюркоаз, корал, лапис лазули, оникс и малахит в комбинация с малки полускъпоценни камъни. Цената варира в зависимост от избрания камък.
- Сребро проба 925
- Полускъпоценни камъни
- Ръчно монтирани камъни

Камък

Изящна сребърна гривна с полускъпоценни камъни, която е съставена от две части, свързани с подвижна сребърна връзка и инкрустирана с кръгъл естествен камък в бронзов обков. Горната част на гривната изобразява два букета от разцъфнали лотоси и лотосови пъпки. Те поддържат красив овален полускъпоценен камък в бронзов обков. Композицията е завършена от четири кръгли естествени камъка. Долната част на гривната е изработена от масивно сребро с египетски пиктограми. Сребърната закопчалка е украсена със всевиждащото око на Хор. Оригиналното авторско решение за по-тежката долна част не позволява на гривната да се завърта. Елегантната горна част символизира женското начало, а масивната долна част – мъжкото. Лотосът е символ на прераждането, на творческата сила и слънчевата енергия. Всевиждащото око на Хор има защитна функция, символизира вътрешното зрение на душата и изцеление от страданията.
Гривната може да се поръча с показаните на снимките полускъпоценни камъни, само при условие, че от тях в момента има в наличност. В този случай срокът за изпълнение на поръчката е 10 работни дни. Тъй като камъните са естествени, възможни са различия в нюанса и цвета.

Материал: Сребро 925

Тегло: 27.00 гр.

Размери: вътр.размер 6см. шир.15 мм.

Вид: Гривни

Цената за доставка със Спиди за поръчки под 150 лв. е за сметка на клиента, както до адрес, така и до офис на Спиди. Доставка над 150 лв. със Спиди е за сметка на Ориентал Арт. Цената за доставка с Еконт е 8 лв. , както до офис на Еконт, така и до адрес и е за сметка на клиента, независимо от стойността на поръчката. Поръчаните изделия се доставят на посочения от клиента адрес с наложен платеж- пощенски паричен превод (плащане в момента на получаването) или по банков път.