Екипът ни ще е в отпуск от 27 август до 6 септември. Поръчки направени в този интервал ще бъдат изпълнявани след 7 септември.

Сребърна гривна Розетка

1 015,00 лв.

Пищна сребърна гривна в старобългарски стил от авторска колекция Чипровци с различни варианти за избор на естествени камъни: тюркоаз, корал, лапис лазули, малахит, лабрадорит, син халцедон, карнеол, златен рутилов кварц, розов кварц. Цената варира в зависимост от избрания камък.

- Сребро проба 925
- Полускъпоценни камъни
- Ръчно монтирани камъни
 

Камък

Разкошно орнаментирана сребърна гривна с естествени камъни, сребро проба 925, част от колекцията Чипровци, стил етно. Ажурна сребърна гривна, с преплетени флорални мотиви и форма, вдъхновена от чипровските  гривни рогатки. Акцента пада върху две симетрично разположени сребърни розетки, украсени с полускъпоценни камъни. В центъра на гривната е сложна сребърна плетеница с пет симетрично разположени естествени камъка. 
Всяко изделие от Авторските колекции може да се поръча с показаните на снимките полускъпоценни камъни само при условие, че от тях в момента има в наличност. В този случай срокът за изпълнение на поръчката е 10 работни дни. Тъй като камъните са естествени, възможни са различия в нюанса и цвета.

Материал: Сребро 925

Тегло: 76 гр.

Размери: вътр.размер от 5,8 см. до 6,4 см. ширина 25 мм.

Вид: Гривни

Когато доставката се извършва със Спиди за поръчки над 150 лв., доставката е за сметка на Ориентал Арт. Поръчки със Спиди под 150 лв. са за сметка на клиента.  Доставка с Еконт, независимо от стойността на поръчката е изцяло за сметка на клиента и цената за доставка за цялата страна е 8.00 лв. Поръчаните изделия се доставят на посочения от клиента адрес с наложен платеж- пощенски паричен превод (плащане в момента на получаването) или по банков път.