Сребърна гривна Шанти

660,00 лв.

Нежна сребърна гривна от авторска колекция Шанти с различни варианти за избор на естествени камъни: корал, малахит, розов кварц, аметист, опушен кварц, син халцедон в комбинация с малки фасетирани полускъпоценни камъни. Цената варира в зависимост от избрания камък.

- Сребро проба 925

- Полускъпоценни камъни

- Ръчно монтирани камъни

Камък

Богато украсена сребърна гривна с полускъпоценни камъни в стил арт деко, сребро проба 925, част от колекцията Шанти. Гривната се състои от четири сребърни елемента и четири кръгли естествени камъка в орнаментиран сребърен обков. Връзките между елементите са подвижни, за да осигурят максимално прилягане върху китката, а стилната закопчалка представлява стилизирана коруба на костенурка. Върху листовидните сребърни елементи има изображения на пеперуда, охлюв, костенурка и риба, като детайл на морска вълна обгражда всяка рисунка. Красиви естествени камъни са монтирани в сребърни елементи с кръгла форма и вълнообразна декорация. Гривната е покана за пътуване до морския бряг с безкрайни плажове и кристално-чисти води с екзотична флора и фауна.
Дължина:18см
Гривната може да се поръча с показаните на снимките полускъпоценни камъни, само при условие, че от тях в момента има в наличност. В този случай срокът за изпълнение на поръчката е 10 работни дни. Тъй като камъните са естествени, възможни са различия в нюанса и цвета.

Материал: Сребро 925

Тегло: 34 гр.

Размери: Дължина 18см. ширина 16мм

Вид: Гривни

Цената за доставка със Спиди за поръчки под 150 лв. е за сметка на клиента, както до адрес, така и до офис на Спиди. Доставка над 150 лв. със Спиди е за сметка на Ориентал Арт. Цената за доставка с Еконт е 8 лв. , както до офис на Еконт, така и до адрес и е за сметка на клиента, независимо от стойността на поръчката. Поръчаните изделия се доставят на посочения от клиента адрес с наложен платеж- пощенски паричен превод (плащане в момента на получаването) или по банков път.