Сребърна обецa Паяжина

805,00 лв.

Екстравагантна единична обеца, покриваща цялото ухо, изработена във форма на паяжина, с инкрустирани зелени ахати и оранжеви сапфири.
- сребро проба 925
- естествени камъни
- ръчно монтирани камъни 

Камък

Единична обеца, ефектна и ексцентрична като стил, покрива горната част на ухото. Украсена е с няколко рзлични по големина зелени ахати и проблясващи по – малки оранжеви и червени сапфири, разпръснати насред асиметрична родирана черна паяжина, а всеки от тях инкрустиран в златист обков от жълт родий.
Всички бижута в тази колекция са дизайнерска изработка с естествени камъни.Поради своята уникалност и луксозна изящност те са подходящи за всякакви специални поводи.

Материал: Сребро 925

Тегло: 14,43 гр.

Размери: 52/20 мм.

Вид: Обеци

Цената за доставка със Спиди за поръчки под 100 лв. е 5 лв. за сметка на клиента, както до адрес, така и до офис на Спиди. Доставка над 100 лв. със Спиди е за сметка на Ориентал Арт. Цената за доставка с Еконт е 8 лв. до офис на Еконт и е за сметка на клиента, независимо от стойността на поръчката. Поръчаните изделия се доставят на посочения от клиента адрес с наложен платеж- пощенски паричен превод (плащане в момента на получаването) или по банков път.

ПОДОБНИ ПРОДУКТИ