Сребърни обеци Атина

203,00 лв.
172,55 лв.
Спестявате 30,45 лв.

Малки сребърни обеци от авторска колекция Гърция с различни варианти за избор на малки фасетирани полускъпоценни камъни: аметист, син топаз, гранат, опушен кварц, тюркоаз или комбинация между тях. Цената варира в зависимост от избрания камък.

- Сребро проба 925
- Полускъпоценни камъни
- Ръчно монтирани камъни
 

Камък

Изкусно орнаментирани сребърни обици с полускъпоценни камъни. Сребро проба 925, част от колекцията Елада. Обиците представляват реплика на монети от времето на Александър Македонски с лика на Атина Палада отпред и богинята Нике на гърба. Сребърната монета е обградена с ред миниатюрни сребърни топчета, два симетрични декоративни мотива от двете страни и три естествени камъка в сребърен обков. Полускъпоценните камъни са подредени във формата на грозд и са елегантен завършек на обиците. Закопчаването е английско. 
Всяко изделие от Авторските колекции може да се поръча с показаните на снимките полускъпоценни камъни само при условие, че от тях в момента има в наличност. В този случай срокът за изпълнение на поръчката е 10 работни дни. Тъй като камъните са естествени, възможни са различия в нюанса и цвета.
 

Материал: Сребро 925

Тегло: 6 гр.

Размери: 37/13 мм.

Вид: Обеци

Цената за доставка със Спиди за поръчки под 150 лв. е за сметка на клиента, както до адрес, така и до офис на Спиди. Доставка над 150 лв. със Спиди е за сметка на Ориентал Арт. Цената за доставка с Еконт е 8 лв. , както до офис на Еконт, така и до адрес и е за сметка на клиента, независимо от стойността на поръчката. Поръчаните изделия се доставят на посочения от клиента адрес с наложен платеж- пощенски паричен превод (плащане в момента на получаването) или по банков път.