Сребърни обеци Евридика

400,00 лв.
340,00 лв.
Спестявате 60,00 лв.

Сребърни орнаментирани обеци от авторска колекция Евридика с различни варианти за избор на естествени камъни: тюркоаз, малахит, лунен камък, опушен кварц, аметист, син халцедон. Цената варира в зависимост от избрания камък.
- Сребро проба 925
- Полускъпоценни камъни
- Ръчно монтирани камъни
 

Камък

Изящни сребърни обици с естествени камъни от авторската колекция Евридика. Сребро проба 925. Тези изключително елегантни обици представляват кръгъл полускъпоценен камък в богато орнаментирана сребърна полусфера и друг малък камък на обратната страна. Основният камък е обграден от красиви тракийски мотиви, заимствани от гробницата край Свещари. Елегантният окачвач е с детайлни тракийски орнаменти и малък естествен камък. Закопчаването е тип английско.

Обеците може да се поръчат с показаните на снимките полускъпоценни камъни, само при условие, че от тях в момента има в наличност. В този случай срокът за изпълнение на поръчката е 10 работни дни. Тъй като камъните са естествени, възможни са различия в нюанса и цвета.

Материал: Сребро 925

Тегло: 9 гр.

Размери: 31/15 мм.

Вид: Обеци

Цената за доставка със Спиди за поръчки под 150 лв. е за сметка на клиента, както до адрес, така и до офис на Спиди. Доставка над 150 лв. със Спиди е за сметка на Ориентал Арт. Цената за доставка с Еконт е 8 лв. , както до офис на Еконт, така и до адрес и е за сметка на клиента, независимо от стойността на поръчката. Поръчаните изделия се доставят на посочения от клиента адрес с наложен платеж- пощенски паричен превод (плащане в момента на получаването) или по банков път.