Сребърни обеци Феерия

1 530,00 лв.

Красиви сребърни обеци с черен и златен родий, с основен камък пренит, обграден от флорални мотиви и естествени зелени сапфири и ахати.
- сребро проба 925
- естествени камъни
- ръчно монтирани камъни 
 

Камък

Авторски сребърни обеци с покритие от черен родий. Централният камък е невероятно красив пренит, чийто нежен зелен оттенък синхронизира чудесно с елементите на цъфнали в златно клонки и листа. Сред тях са разположени цаворити и зелени сапфири, които да допълнят тази флорална композиция.
Всички бижута в тази колекция са дизайнерска изработка с естествени камъни.Поради своята уникалност и луксозна изящност те са подходящи за всякакви специални поводи.

Материал: Сребро 925

Тегло: 24,30 гр.

Размери: 32/27 мм.

Вид: Обеци

Цената за доставка със Спиди за поръчки под 150 лв. е за сметка на клиента, както до адрес, така и до офис на Спиди. Доставка над 150 лв. със Спиди е за сметка на Ориентал Арт. Цената за доставка с Еконт е 8 лв. , както до офис на Еконт, така и до адрес и е за сметка на клиента, независимо от стойността на поръчката. Поръчаните изделия се доставят на посочения от клиента адрес с наложен платеж- пощенски паричен превод (плащане в момента на получаването) или по банков път.

ПОДОБНИ ПРОДУКТИ