Сребърни обеци Жасмин

107,00 лв.


Малки сребърни обеци от авторска колекция Джой с флорален мотив и комбинация от малки фасетирани проблясващи полускъпоценни камъни.
- Сребро проба 925
- Полускъпоценни камъни
- Ръчно монтирани камъни

Камък

Нежни сребърни обици в стил арт деко, сребро проба 925 с естествени камъни, част от авторската колекция Джой. Олекотен вариант с деликатна изработка, тези обици представляват малък букет цветя с инкрустиран полускъпоценен камък в центъра на всеки цвят. Обиците са на винт, подходящи да внесат доза романтика в ежедневието.

Всяко изделие от Авторските колекции може да се поръча с показаните на снимките полускъпоценни камъни само при условие, че от тях в момента има в наличност. В този случай срокът за изпълнение на поръчката е 10 работни дни. Тъй като камъните са естествени, възможни са различия в нюанса и цвета.

Материал: Сребро 925

Тегло: 3 гр.

Размери: 20/15 мм.

Вид: Обеци

Цената за доставка със Спиди за поръчки под 150 лв. е за сметка на клиента, както до адрес, така и до офис на Спиди. Доставка над 150 лв. със Спиди е за сметка на Ориентал Арт. Цената за доставка с Еконт е 8 лв. , както до офис на Еконт, така и до адрес и е за сметка на клиента, независимо от стойността на поръчката. Поръчаните изделия се доставят на посочения от клиента адрес с наложен платеж- пощенски паричен превод (плащане в момента на получаването) или по банков път.