Екипът ни ще е в отпуск от 27 август до 6 септември. Поръчки направени в този интервал ще бъдат изпълнявани след 7 септември.

Сребърни обеци Жасмин

87,00 лв.


Малки сребърни обеци от авторска колекция Джой с флорален мотив и комбинация от малки фасетирани проблясващи полускъпоценни камъни.
- Сребро проба 925
- Полускъпоценни камъни
- Ръчно монтирани камъни

Камък

Нежни сребърни обици в стил арт деко, сребро проба 925 с естествени камъни, част от авторската колекция Джой. Олекотен вариант с деликатна изработка, тези обици представляват малък букет цветя с инкрустиран полускъпоценен камък в центъра на всеки цвят. Обиците са на винт, подходящи да внесат доза романтика в ежедневието.

Всяко изделие от Авторските колекции може да се поръча с показаните на снимките полускъпоценни камъни само при условие, че от тях в момента има в наличност. В този случай срокът за изпълнение на поръчката е 10 работни дни. Тъй като камъните са естествени, възможни са различия в нюанса и цвета.

Материал: Сребро 925

Тегло: 3 гр.

Размери: 20/15 мм.

Вид: Обеци

Когато доставката се извършва със Спиди за поръчки над 150 лв., доставката е за сметка на Ориентал Арт. Поръчки със Спиди под 150 лв. са за сметка на клиента.  Доставка с Еконт, независимо от стойността на поръчката е изцяло за сметка на клиента и цената за доставка за цялата страна е 8.00 лв. Поръчаните изделия се доставят на посочения от клиента адрес с наложен платеж- пощенски паричен превод (плащане в момента на получаването) или по банков път.