Сребърни обеци Любов

368,00 лв.

Невероятно нежни сребърни обеци от авторска колекция Джой с различни варианти за избор на естествени камъни: тюркоаз, лунен камък, опушен кварц, аметист, розов кварц, златист рутилов кварц и комбинация от малки фасетирани проблясващи полускъпоценни камъни.Цената варира в зависимост от избрания камък.
- Сребро проба 925
- Полускъпоценни камъни
- Ръчно монтирани камъни

Камък

Елегантни сребърни обици в стил арт деко, сребро проба 925 с полускъпоценни камъни, част от авторската колекция Джой. Обиците Джой представляват естествен камък с формата на сърце в нежна сребърна рамка от цветя, инкрустирани с малки кръгли камъни. Окачвачът с английско закопчаване се състои от три асиметрично разположени цвята, е елегантен завършек на композицията. 30/17мм

Всяко изделие от Авторските колекции може да се поръча с показаните на снимките полускъпоценни камъни само при условие, че от тях в момента има в наличност. В този случай срокът за изпълнение на поръчката е 10 работни дни. Тъй като камъните са естествени, възможни са различия в нюанса и цвета.

Материал: Сребро 925

Тегло: 9 гр.

Размери: 30/17 мм.

Вид: Обеци

Доставките се извършват с Еконт, като цената за доставка за цялата страна е 5.00 лв. Поръчки над 150 лв. се доставят за сметка на Ориентал Арт. Поръчаните изделия се доставят на посочения от клиента адрес с наложен платеж- пощенски паричен превод (плащане в момента на получаването) или по банков път.