Сребърни обеци Любов

452,00 лв.
384,20 лв.
Спестявате 67,80 лв.

Невероятно нежни сребърни обеци от авторска колекция Джой с различни варианти за избор на естествени камъни: тюркоаз, лунен камък, опушен кварц, аметист, розов кварц, златист рутилов кварц и комбинация от малки фасетирани проблясващи полускъпоценни камъни.Цената варира в зависимост от избрания камък.
- Сребро проба 925
- Полускъпоценни камъни
- Ръчно монтирани камъни

Камък

Елегантни сребърни обици в стил арт деко, сребро проба 925 с полускъпоценни камъни, част от авторската колекция Джой. Обиците Джой представляват естествен камък с формата на сърце в нежна сребърна рамка от цветя, инкрустирани с малки кръгли камъни. Окачвачът с английско закопчаване се състои от три асиметрично разположени цвята, е елегантен завършек на композицията. 30/17мм

Всяко изделие от Авторските колекции може да се поръча с показаните на снимките полускъпоценни камъни само при условие, че от тях в момента има в наличност. В този случай срокът за изпълнение на поръчката е 10 работни дни. Тъй като камъните са естествени, възможни са различия в нюанса и цвета.

Материал: Сребро 925

Тегло: 9 гр.

Размери: 30/17 мм.

Вид: Обеци

Цената за доставка със Спиди за поръчки под 150 лв. е за сметка на клиента, както до адрес, така и до офис на Спиди. Доставка над 150 лв. със Спиди е за сметка на Ориентал Арт. Цената за доставка с Еконт е 8 лв. , както до офис на Еконт, така и до адрес и е за сметка на клиента, независимо от стойността на поръчката. Поръчаните изделия се доставят на посочения от клиента адрес с наложен платеж- пощенски паричен превод (плащане в момента на получаването) или по банков път.