Сребърни обеци Месембрия дълги

235,00 лв.

Сребърни големи обеци с избор на кръгъл естествен камък в горната част: лапис лазули, корал, малахит, оникс или тюркоаз. Около него са гравирани антични знаци и символи.
- Сребро проба 925
- Полускъпоценни камъни
- Ръчно монтирани камъни
 

Камък

Висящи сребърни обеци с кръгъл естествен камък и антични символи около него, характерни и заимстани от намерените антични монети на древния град Месембрия.
Обеците може да се поръчат с показаните на снимките полускъпоценни камъни, само при условие, че от тях в момента има в наличност. В този случай срокът за изпълнение на поръчката е 10 работни дни. Тъй като камъните са естествени, възможни са различия в нюанса и цвета. 
 

Материал: Сребро 925

Тегло: 11 гр.

Размери: 47/22 мм.

Вид: Обеци

Цената за доставка със Спиди за поръчки под 100 лв. е 5 лв. за сметка на клиента, както до адрес, така и до офис на Спиди. Доставка над 100 лв. със Спиди е за сметка на Ориентал Арт. Цената за доставка с Еконт е 8 лв. до офис на Еконт и е за сметка на клиента, независимо от стойността на поръчката. Поръчаните изделия се доставят на посочения от клиента адрес с наложен платеж- пощенски паричен превод (плащане в момента на получаването) или по банков път.