Сребърни обеци Месембрия малки

184,00 лв.
156,40 лв.
Спестявате 27,60 лв.

Малки сребърни обеци в триъгълна форма и гравирано името Месембрия на гърба. Изборът на естествен камък е между: лапис лазули, корал, малахит, оникс или тюркоаз. 
- Сребро проба 925
- Полускъпоценни камъни
- Ръчно монтирани камъни
 

Камък

Малки висящи обеци с красив кръгъл камък по избор, релефни орнаменти около него и гравирано на гърба древното име на града Месембрия. 
Обеците може да се поръчат с показаните на снимките полускъпоценни камъни, само при условие, че от тях в момента има в наличност. В този случай срокът за изпълнение на поръчката е 10 работни дни. Тъй като камъните са естествени, възможни са различия в нюанса и цвета. 
 

Материал: Сребро 925

Тегло: 8 гр.

Размери: 35/20 мм.

Вид: Обеци

Цената за доставка със Спиди за поръчки под 100 лв. е 5 лв. за сметка на клиента, както до адрес, така и до офис на Спиди. Доставка над 100 лв. със Спиди е за сметка на Ориентал Арт. Цената за доставка с Еконт е 8 лв. до офис на Еконт и е за сметка на клиента, независимо от стойността на поръчката. Поръчаните изделия се доставят на посочения от клиента адрес с наложен платеж- пощенски паричен превод (плащане в момента на получаването) или по банков път.