Сребърни обеци Нил

107,00 лв.

Сребърни дълги обеци от авторска колекция Нил с различни варианти за избор на естествени камъни: тюркоаз, корал, лапис лазули, оникс и малахит в комбинация с малки полускъпоценни камъни. Цената варира в зависимост от избрания камък.
- Сребро проба 925
- Полускъпоценни камъни
- Ръчно монтирани камъни

Камък

Изящни сребърни обици с полускъпоценни камъни, сребро проба 925, част от авторската колекция Нил в стил етно. Закопчаването, тип английско е във формата на детайл от колона. Обиците представляват два сребърни лотоса, преплетени около овален естествен камък с бронзов обков и малък капковиден естествен камък.
Според египетската митология лотосът е свещено цвете, символ на стремежа към красотата, светлината и духовната чистота.
Обеците може да се поръча с показаните на снимките полускъпоценни камъни, само при условие, че от тях в момента има в наличност. В този случай срокът за изпълнение на поръчката е 10 работни дни. Тъй като камъните са естествени, възможни са различия в нюанса и цвета.

Материал: Сребро 925

Тегло: 6,00 гр.

Размери: 60/12 мм.

Вид: Обеци

Доставките се извършват с Еконт, като цената за доставка за цялата страна е 5.00 лв. Поръчки над 150 лв. се доставят за сметка на Ориентал Арт. Поръчаните изделия се доставят на посочения от клиента адрес с наложен платеж- пощенски паричен превод (плащане в момента на получаването) или по банков път.