Сребърни обеци Шанти

330,00 лв.

Интересни сребърни въртящи се обеци от авторска колекция Шанти с различни варианти за избор на естествени камъни: корал, малахит, розов кварц, аметист, опушен кварц, син халцедон в комбинация с малки фасетирани полускъпоценни камъни. Цената варира в зависимост от избрания камък.
- Сребро проба 925
- Полускъпоценни камъни
- Ръчно монтирани камъни

Камък

Разкошни сребърни обици в стил арт деко, сребро проба 925 с полускъпоценни камъни, част от авторската колекция Шанти. Обиците имат сложна декоративна конструкция – окачвачът с английско закопчаване се свързва с главния елемент посредством въртяща се халка. Върху окачвачът е изобразена раковина, а към него е прикачена елегантна реплика на кокосова пъпка. В горната част на пъпката има тристранен листовиден елемент, като на всяка страна е монтиран по един малък камък. Отново тристранни са стените на самата кокосова пъпка с изображения на саламандър, рак и пеперуда. Триумфалният завършек на кокосовата пъпка е пирамидален естествен камък в декориран сребърен обков.

Обеците може да се поръчат с показаните на снимките полускъпоценни камъни, само при условие, че от тях в момента има в наличност. В този случай срокът за изпълнение на поръчката е 10 работни дни. Тъй като камъните са естествени, възможни са различия в нюанса и цвета.

Материал: Сребро 925

Тегло: 11 гр.

Размери: 39/14 мм.

Вид: Обеци

Цената за доставка със Спиди за поръчки под 150 лв. е за сметка на клиента, както до адрес, така и до офис на Спиди. Доставка над 150 лв. със Спиди е за сметка на Ориентал Арт. Цената за доставка с Еконт е 8 лв. , както до офис на Еконт, така и до адрес и е за сметка на клиента, независимо от стойността на поръчката. Поръчаните изделия се доставят на посочения от клиента адрес с наложен платеж- пощенски паричен превод (плащане в момента на получаването) или по банков път.