Сребърни обеци Скарабей

316,00 лв.
268,60 лв.
Спестявате 47,40 лв.

Сребърни елегантни обеци от авторска колекция Гиза с различни варианти за избор на естествени камъни: тюркоаз, корал, лапис лазули, оникс и малахит. Цената варира в зависимост от избрания камък.
- Сребро проба 925
- Полускъпоценни камъни
- Ръчно монтирани камъни

Камък

Елегантни сребърни обици с полускъпоценен камък в етно стил. Овалният камък с бронзов обков е в орнаментирана каса. Окачвачът е във формата на стилизиран лотос, като закопчаването е тип английско. На гърба на обицата е изобразен скарабей, който е емблематичен елемент за древно-египетската култура и символизира възраждане, възкресение и безсмъртие.

Обеците може да се поръчат с показаните на снимките полускъпоценни камъни, само при условие, че от тях в момента има в наличност. В този случай срокът за изпълнение на поръчката е 10 работни дни. Тъй като камъните са естествени, възможни са различия в нюанса и цвета.

Материал: Сребро 925

Тегло: 12 гр.

Размери: 12/10 мм.

Вид: Обеци

Цената за доставка със Спиди за поръчки под 150 лв. е за сметка на клиента, както до адрес, така и до офис на Спиди. Доставка над 150 лв. със Спиди е за сметка на Ориентал Арт. Цената за доставка с Еконт е 8 лв. , както до офис на Еконт, така и до адрес и е за сметка на клиента, независимо от стойността на поръчката. Поръчаните изделия се доставят на посочения от клиента адрес с наложен платеж- пощенски паричен превод (плащане в момента на получаването) или по банков път.