Екипът ни ще е в отпуск от 27 август до 6 септември. Поръчки направени в този интервал ще бъдат изпълнявани след 7 септември.

Сребърни обеци Великолепие

1 100,00 лв.

Сребърни висящи обеци, украсени с ажурна техника и родирани с черен и златен родий и с естествени перли барок и сини топази.
- сребро проба 925
- естествени камъни
- ръчно монтирани камъни 
 

Камък

Интересни сребърни обеци с покритие от черен родий. Според нестандартната форма и големина на специално подбраните и много красиви натурални перли барок е направен и самия обков, родиран в жълто и черно и украсен със сини топази. Горната част на обиците също са украсени с по един син топаз.
Всички бижута в тази колекция са дизайнерска изработка с естествени камъни.Поради своята уникалност и луксозна изящност те са подходящи за всякакви специални поводи.

Материал: Сребро 925

Тегло: 16.15 гр.

Размери: 35/16 мм.

Вид: Обеци

Когато доставката се извършва със Спиди за поръчки над 150 лв., доставката е за сметка на Ориентал Арт. Поръчки със Спиди под 150 лв. са за сметка на клиента.  Доставка с Еконт, независимо от стойността на поръчката е изцяло за сметка на клиента и цената за доставка за цялата страна е 8.00 лв. Поръчаните изделия се доставят на посочения от клиента адрес с наложен платеж- пощенски паричен превод (плащане в момента на получаването) или по банков път.