Сребърни обеци Бодхи Сатва

496,00 лв.

Висящи сребърни обици във форма на листа, изящна изработка. Инкрустирани са с по един основен по-голям естествен камък, обграден от разноцветни малки проблясващи полускъпоценни камъни.

- сребро проба 925
- естествени камъни
- ръчно монтирани камъни
 

Камък

Изящни сребърни обици с полускъпоценни камъни, част от серията Бодхи сатва, колекция Бали. Сребро проба 925. Обиците са с формата на листо от Бодхи сатва – дървото на просветлението, свързано с Буда. Обиците-листа са декоририрани с множество разнообразни по големина и цвят естествени камъни и един капковиден естествен камък, символ на просветлената душа. Допълнителни елементи са малки позлатени спирали. Дръжката на листото е също спираловидна и окачена върху окачвач с английско закопчаване.

Материал: Сребро 925

Тегло: 11,92 гр.

Размери: 55/32 мм.

Вид: Обеци

Цената за доставка със Спиди за поръчки под 100 лв. е 5 лв. за сметка на клиента, както до адрес, така и до офис на Спиди. Доставка над 100 лв. със Спиди е за сметка на Ориентал Арт. Цената за доставка с Еконт е 8 лв. до офис на Еконт и е за сметка на клиента, независимо от стойността на поръчката. Поръчаните изделия се доставят на посочения от клиента адрес с наложен платеж- пощенски паричен превод (плащане в момента на получаването) или по банков път.