Сребърен пръстен Цветна палитра

875,00 лв.

Масивен сребърен пръстен, с покритие от черен и златен родий с нежни естествени фасетирани разноцветни сапфири, гранат, родолит, цаворит и перидот.
- сребро проба 925
- естествени камъни
- ръчно монтирани камъни 
 

Камък
Размер на пръстен
Таблица с размери

Масивен сребърен пръстен с покритие от черен родий. Използван е интересен ефект на контраста между напуканата повърхност на среброто и идеалната кръгла форма и обработка на камъните, композирани в горната част. В тази цветна палитра от камъни в златист обков са включени: гранат, перидот, родолит, цаворит, бял, жълт, зелен, розов, син и червен сапфир.
Всички бижута в тази колекция са дизайнерска изработка с естествени камъни. Поради своята уникалност и луксозна изящност те са подходящи за всякакви специални поводи.

Размер 54.

Материал: Сребро 925

Тегло: 16,56 гр.

Размери: 27/22 мм.

Вид: Пръстени

Цената за доставка със Спиди за поръчки под 150 лв. е за сметка на клиента, както до адрес, така и до офис на Спиди. Доставка над 150 лв. със Спиди е за сметка на Ориентал Арт. Цената за доставка с Еконт е 8 лв. , както до офис на Еконт, така и до адрес и е за сметка на клиента, независимо от стойността на поръчката. Поръчаните изделия се доставят на посочения от клиента адрес с наложен платеж- пощенски паричен превод (плащане в момента на получаването) или по банков път.