Екипът ни ще е в отпуск от 27 август до 6 септември. Поръчки направени в този интервал ще бъдат изпълнявани след 7 септември.

Сребърен пръстен Оранжева луна

820,00 лв.

Кръгъл сребърен пръстен, с покритие от черен и златен родий с голям оранжев лунен камък ,в пищен обков с инкрустирани множество малки цаворити.
- сребро проба 925
- естествени камъни
- ръчно монтирани камъни 
 

Изчерпана наличност

Луксозен сребърен пръстен с черно родиево покритие и оранжев лунен камък. Кръглият централен камък е обграден от златист обков, около който изящно са инкрустирани блестящи фасетирани цаворити.
Всички бижута в тази колекция са дизайнерска изработка с естествени камъни. Поради своята уникалност и луксозна изящност те са подходящи за всякакви специални поводи.

Размер 55.

Материал: Сребро 925

Тегло: 16,76 гр.

Размери: 26 мм.

Вид: Пръстени

Когато доставката се извършва със Спиди за поръчки над 150 лв., доставката е за сметка на Ориентал Арт. Поръчки със Спиди под 150 лв. са за сметка на клиента.  Доставка с Еконт, независимо от стойността на поръчката е изцяло за сметка на клиента и цената за доставка за цялата страна е 8.00 лв. Поръчаните изделия се доставят на посочения от клиента адрес с наложен платеж- пощенски паричен превод (плащане в момента на получаването) или по банков път.

ПОДОБНИ ПРОДУКТИ