Екипът ни ще е в отпуск от 27 август до 6 септември. Поръчки направени в този интервал ще бъдат изпълнявани след 7 септември.

Сребърен пръстен Рубинен плод

865,00 лв.

Ексцентричен сребърен пръстен в нестандартна форма, с покритие от черен и златен родий, с красив полиран естествен рубин в средата и малки фасетирани рубини отстрани.
- сребро проба 925
- естествени камъни
- ръчно монтирани камъни 
 

Камък
Размер на пръстен
Таблица с размери
Код: R 096 - 84

Екзотичен сребърен пръстен, с голям рубин и покритие от черен и златен родий. Формата на пръстена е много интересна и пищна, той сякаш е излязъл от приказна съкровищница. В центъра е разположен голям рубин в златист обков, обграден с множество малки блестяши рубини.
Всички бижута в тази колекция са дизайнерска изработка с естествени камъни. Поради своята уникалност и луксозна изящност те са подходящи за всякакви специални поводи.

Размер 56.

Материал: Сребро 925

Тегло: 15,85 гр.

Размери: 24/22 мм.

Вид: Пръстени

Когато доставката се извършва със Спиди за поръчки над 150 лв., доставката е за сметка на Ориентал Арт. Поръчки със Спиди под 150 лв. са за сметка на клиента.  Доставка с Еконт, независимо от стойността на поръчката е изцяло за сметка на клиента и цената за доставка за цялата страна е 8.00 лв. Поръчаните изделия се доставят на посочения от клиента адрес с наложен платеж- пощенски паричен превод (плащане в момента на получаването) или по банков път.