Екипът ни ще е в отпуск от 27 август до 6 септември. Поръчки направени в този интервал ще бъдат изпълнявани след 7 септември.

Сребърен пръстен Сапфирени нощи

605,00 лв.

Прекрасен сребърен пръстен, с покритие от черен и златен родий и красив полиран халцедон, заобиколен с малки зелени сапфири.
- сребро проба 925
- естествени камъни
- ръчно монтирани камъни 
 

Камък
Размер на пръстен
Таблица с размери

Луксозен сребърен пръстен с покритие от черен и златист родий. Централният камък е специално подбран халцедон с висока чистота, чието меко излъчване се подчертава от обгръщащите го златисти и черни флорални мотиви, наподобяващи цветове на кала. От двете страни са инкрустирани зелени сапфири.
Всички бижута в тази колекция са дизайнерска изработка с естествени камъни. Поради своята уникалност и луксозна изящност те са подходящи за всякакви специални поводи.

Размерите на този пръстен са : 53 и 54

Материал: Сребро 925

Тегло: 16,32 гр.

Размери: 37/28 мм.

Вид: Пръстени

Когато доставката се извършва със Спиди за поръчки над 150 лв., доставката е за сметка на Ориентал Арт. Поръчки със Спиди под 150 лв. са за сметка на клиента.  Доставка с Еконт, независимо от стойността на поръчката е изцяло за сметка на клиента и цената за доставка за цялата страна е 8.00 лв. Поръчаните изделия се доставят на посочения от клиента адрес с наложен платеж- пощенски паричен превод (плащане в момента на получаването) или по банков път.