Сребърен пръстен Сапфирени нощи

695,00 лв.

Прекрасен сребърен пръстен, с покритие от черен и златен родий и красив полиран халцедон, заобиколен с малки зелени сапфири.
- сребро проба 925
- естествени камъни
- ръчно монтирани камъни 
 

Камък
Размер на пръстен
Таблица с размери

Луксозен сребърен пръстен с покритие от черен и златист родий. Централният камък е специално подбран халцедон с висока чистота, чието меко излъчване се подчертава от обгръщащите го златисти и черни флорални мотиви, наподобяващи цветове на кала. От двете страни са инкрустирани зелени сапфири.
Всички бижута в тази колекция са дизайнерска изработка с естествени камъни. Поради своята уникалност и луксозна изящност те са подходящи за всякакви специални поводи.

Размерите на този пръстен са : 53 и 54

Материал: Сребро 925

Тегло: 16,32 гр.

Размери: 37/28 мм.

Вид: Пръстени

Цената за доставка със Спиди за поръчки под 150 лв. е за сметка на клиента, както до адрес, така и до офис на Спиди. Доставка над 150 лв. със Спиди е за сметка на Ориентал Арт. Цената за доставка с Еконт е 8 лв. , както до офис на Еконт, така и до адрес и е за сметка на клиента, независимо от стойността на поръчката. Поръчаните изделия се доставят на посочения от клиента адрес с наложен платеж- пощенски паричен превод (плащане в момента на получаването) или по банков път.