Сребърна гривна Атина Палада

600,00 лв.

Красива сребърна гривна от реплики на монети от авторска колекция Гърция с различни варианти за избор на малки фасетирани полускъпоценни камъни: аметист, син топаз, гранат, опушен кварц, тюркоаз или комбинация между тях. Цената варира в зависимост от избрания камък.

- Сребро проба 925
- Полускъпоценни камъни
- Ръчно монтирани камъни

Камък

Красиво орнаментирана сребърна гривна, изобразяваща реплики на монети от оксидирано сребро проба 925, част от колекцията Елада. Гривната се състои от редуващи се елементи-монети в изчистен сребърен обков и елегантна, съответстваща на дизайна закопчалка с два полускъпоценни камъка. Репликираните от сребро монети са от град Атина, изобразяващи лика на Атина Палада от едната и сова от другата страна, датиращи от 2-1 век пр.н.е. Подвижните връзки между елементите спомагат гривната лесно да приляга върху китката на ръката. Гривната е по-богато декорирана от едната страна и по-изчистена от другата, за да се може да се носи според случая. Дизайна й носи полъх на древна история и я прави желано бижу сред любителите на антични монети.  
Всяко изделие от Авторските колекции може да се поръча с показаните на снимките полускъпоценни камъни само при условие, че от тях в момента има в наличност. В този случай срокът за изпълнение на поръчката е 10 работни дни. Тъй като камъните са естествени, възможни са различия в нюанса и цвета.
 

Материал: Сребро 925

Тегло: 36 гр.

Размери: Дължина от 18 до 20 см. ширина 21 мм.

Вид: Гривни

Цената за доставка със Спиди за поръчки под 150 лв. е за сметка на клиента, както до адрес, така и до офис на Спиди. Доставка над 150 лв. със Спиди е за сметка на Ориентал Арт. Цената за доставка с Еконт е 8 лв. , както до офис на Еконт, така и до адрес и е за сметка на клиента, независимо от стойността на поръчката. Поръчаните изделия се доставят на посочения от клиента адрес с наложен платеж- пощенски паричен превод (плащане в момента на получаването) или по банков път.