Сребърни обеци Елфи

748,00 лв.

Оксидирани сребърни обеци- полухалки с три инкрустирани камъка по избор: изумруди, черни или бели диаманти, рубини или сапфири

- сребро проба 925
- естествени камъни
- ръчно монтирани камъни

Камък

Сребърни обеци на винт, с изчистен дизайн.  Обеците представляват оксидирана в черно полухалка, с три камъка в обков с 24 каратова позлата по избор: изумруди, диаманти или черни диамнти, рубини или сапфири.

Обеците може да се поръчат с показаните на снимките скъпоценни камъни, само при условие, че от тях в момента има в наличност. В този случай срокът за изпълнение на поръчката е 10 работни дни. Тъй като камъните са естествени, възможни са различия в нюанса и цвета.

Материал: Сребро 925, позлата 24 карата

Тегло: 4,34 гр.

Тегло на камък: Диаманти- SI1-GH 0,120 ct; Черни диаманти 0,120 ct.; Изумруди 0,180 ct.; Сапфири 0,180 ct; Рубини 0,180 ct.

Размери: 22/5мм.

Вид: Обеци

Цената за доставка със Спиди за поръчки под 150 лв. е за сметка на клиента, както до адрес, така и до офис на Спиди. Доставка над 150 лв. със Спиди е за сметка на Ориентал Арт. Цената за доставка с Еконт е 8 лв. , както до офис на Еконт, така и до адрес и е за сметка на клиента, независимо от стойността на поръчката. Поръчаните изделия се доставят на посочения от клиента адрес с наложен платеж- пощенски паричен превод (плащане в момента на получаването) или по банков път.